PRODUKSJONSOMRÅDER

KJØKKEN

 

Attende har et moderne storkjøkken. Vår spesialitet er oppkuttet frukt og grønnsaker. Enkle og repeterende oppgaver liker vi godt. Derfor leverer vi mye skrelte poteter, oppkuttede grønnsaker og diverse salater til andre storkjøkken og matvareleverandører.

Vi tar også oppdrag fra private og kommersielle aktører og kan levere:

  • Møtemat
  • Oppkuttet frukt og grønnskaper
  • Salater
  • Supper

Vårt storkjøkken har også ansvar for kantinedrift i Attende. De sørger for å servere sunn og næringsrik mat til alle våre ansatte.

Kjøkkenavdelingen har også ansvar for hygiene og renhold i Attende. Vår renholdsgruppe har ansvar for rengjøring av bygget på Forus.

HOVEDPUNKTER FOR 2019

  • Økende oppdragsmengde grunnet utvidelse av kapasitet og areal

  • Planer for ytterligere utvidelse av arealet

  • Nye prosjekter for å strømlinjeforme og effektivisere produksjonen for igjen å kunne ta flere oppdrag.